Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η Εταιρία « Ο Λέων » ιδρύθηκε το 1965 από τον Γεωργαντίδη Διογένη και εδρεύει στον Πειραιά ως εισαγωγική, εμπορική και βιοτεχνική εταιρία σχοινιών, σπάγκων, νημάτων, ειδών αλιείας και συσκευασίας. Αρχικά δραστηριοποιήθηκε στην κατασκευή σχοινιών και σπάγκων, αποκτώντας γρήγορα ένα μεγάλο μέρος της εγχώριας αγοράς λόγω της άριστης ποιότητας των προϊόντων.
Στην μετέπειτα εξέλιξη της εταιρίας και στην αναζήτηση μεγαλύτερης ποικιλίας προϊόντων, επεκτάθηκε στην εισαγωγή και εμπορία σχοινιών και σπάγκων από χώρες του εξωτερικού όπως Ιταλία, Πορτογαλία, Τουρκία, Κίνα κ.α.
Η εταιρία έχει σαν στόχο να προσφέρει άριστη ποιότητα προϊόντων σε συνδυασμό με την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της. Αφού έχει την δυνατότητα να αποστέλλει την παραγγελία που επιθυμείτε μέσω πρακτορείου ή με επαγγελματικό φορτηγό της την ημερομηνία που σας βολεύει.
Αυτοί οι λόγοι είναι που η εταιρία « ο Λέων » κατατάσσετε σε μια από τις κορυφαίες στον χώρο κατασκευής και εμπορίας σχοινιών και σπάγκων, με δίκτυο πελατών σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

X